Cellulitt- og sirkulasjonsmassasje


Gå til krig mot cellulittene med ett unikt behandlingskonsept som varig reduserer og fjerner fettdepoter og cellulitter.

Hva er cellulitt- og sirkulasjonsmassasje?

Cellulittmassasje er en dyp bindevevsmassasje som får i gang sirkulasjonen i underhudsfettet, fettcellene forbrennes, fettvevet reduseres og cellulittene forsvinner. Dette er ingen slankekur, men du vil likevel oppleve at omkretsen rundt mage, lår og sete reduseres fordi massasjen punktslanker områdene som behandles. Massasjen er også svært effektiv hvis du sliter med dårlig sirkulasjon og muskelsmerter, samt kalde hender og føtter og stadig tilbakevendende infeksjoner.

Hvordan er opplegget?

I behandlingsperioden må du være frisk og med normal god helse. For å opprettholde sirkulasjonen må du trene minimum 1 gang i uken med for eksempel. Vannjogging, og ta en kjapp tur i badstue for å sikre at avfallsstoffene som frigjøres ved massasjen og treningen svettes ut. Ellers kan du spise normalt, men med et fokus på å spise riktig vil resultatet av behandlingene selvfølgelig komme raskere.

Cellulittene forvinner ikke hvis du

  • Slanker deg uten mosjon. Uten mosjon nytter det ikke med gode kostholdsvaner. Tvert imot vil cellulittene bli mer synlige.
  • Forsøker ultralyd, vacuum-massasje, lymfedrenasje og andre figurformingsteknikker. Ingen av disse teknikkene kommer hardt og dypt nok inn i bindevevet hvor fettdepotene sitter.
  • Bruker kremer. Anticellulittkremer kan gi fastere og jevnere hud i en kort periode, men de fjerner ikke cellulittene.

Hva er cellulitter?

Cellulitter, eller appelsinhud, er fett som har hopet seg opp i en forandret hudstruktur. Man kan arve anlegg til cellulitter, og man kan få det selv om man ikke er overvektig. For de fleste dukker den ujevne huden opp i 30 årene, og spesielt etter et svangerskap. I underhuden ligger det alltid ett lag fett som fungerer som polstring og isolasjon for kroppen, og som sikrer at kvinner har nok energi og næring til å kunne bli mødre. Fettet ligger kapslet inn i små rom mellom overhuden og musklene, der veggene består av bindevev. Med årene blir bindevevet stivere og trekker seg litt sammen og blodsirkulasjonen hemmes, og dermed oppstår de små fordypningene i huden som vi kaller cellulitter eller appelsinhud. De mest vanlige områdene er: Overgang nakke/skuldre, Overarmene, mage, nedre del av ryggen, setet, lårene, innsiden og utsiden på knenivå og leggene.

Hvorfor virker denne formen for massasje mot cellulittene?

Bindevevsmassasje er effektiv mot cellulittene fordi den fysisk går inn og “knuser” fettcellene og fettansamlingene, samt setter i gang sirkulasjonen og fjerner oppsamlet væske. Årsakene til cellulittene er jo at bindevevet er for kort og stramt, fettcellene vokser seg fast og klemmer sammen de små blodårene så sirkulasjonen hemmes. I massasjen benytter jeg knoker og harde tak. De første behandlingene gjør vondt og de fleste får en del blåmerker. Men etter tre-fire behandlinger er det ikke så smertefullt og man blir heller ikke blå.

God helse er avhengig av god sirkulasjon

Sirkulasjonens jobb er å sikre transport av næringsstoffer, avfallstoffer, oksygen, hormoner og varme i kroppen. En god sirkulasjon beskytter oss mot infeksjoner via hvite blodkropper og antikropper i blodet. Cellulittmassasjen setter i gang blodsirkulasjonen og fjerner eventuelle blokkeringer. Den løser opp stramt og kort bindevev og sikrer fri flyt i vevene.

Kom i form du også! Bli kvitt cellulittene en gang for alle!