Bedriftsmassasje


bedriftsmassasje.jpg

Sykefraværet er en utgiftspost som de fleste bedrifter ønsker å få redusert. Visste du at i 2014 kostet en dags sykefravær anslagsvis 2 900 kroner, og omlag 14 600 kroner i løpet av en arbeidsuke. (Ref. SINTEF undersøkelse 2010).

Muskel- og skjelettlidelser kostet det norske samfunn oppsiktsvekkende 86,4 milliarder kroner. Hele 41 % av alt sykefravær skyldes muskel- og skjelettlidelser. (Kilde: dr.med. E.Lærum, MST konferansen, Helsedirektoratet 2012).

Ønsker din bedrift å redusere sykefravær som følge av muskel- og skjelettlidelser?

I så fall er bedriftsmassasje et ypperlig tiltak! Massasje på jobben vil ikke bare forebygge vond muskulatur, løse opp i musearm, tennisalbue og overbelastning i nakke, rygg og armer, migrene og korsrygg - massasje på jobben øker også den generelle trivselen blant de ansatte, og senker stressnivået.

Bedriftsmassasjen utføres ved at de ansatte får 20 min. behandling hver, liggende på benk. Jeg benytter vanlig transportabel massasjebenk ute på bedrifter, dette gjør at jeg får jobbet dypere ned i muskulaturen, kan tøye og strekke, samt at den som ligger får bedre utbytte av massasjen.

For referanser kontakt gjerne:

  • Bring Logistics AS og Posten Norge AS, begge på Borgeskogen
  • Vestfold Taxisentral, Sandefjord